“Geluk heb je door klaar te staan als een gunstige gelegenheid zich voordoet”   

Deepak Chopra.

{AF}

Over Elles

 

Mijn naam is Elles Keesom, afgestudeerd op 3 niveaus bij de Academie voor Counselling en coaching. Mijn specialisatie op niveau 2 is transformationeel coach / counselor en op niveau 3 trainer, intervisiebegeleider en supervisor. Als geen ander heb ik het transformerende effect ervaren van weer gaan studeren, examen doen, het schrijven van een scriptie en het opstarten van een eigen onderneming.

Na mijn studies  omgangskunde en kunstzinnige vormgeving ben ik sinds 1986 werkzaam  als agoog, communicatietrainer, intervisiebegeleider coach / counsellor in het middelbaar- en hoger beroepsonderwijs. Naast dit werk heb ik sinds 2008 een eigen onderneming . Met veel enthousiasme, passie en betrokkenheid geef ik trainingen en ben ik  coach en counsellor in het onderwijs,  het bedrijfsleven, en aan particulieren.

Ik heb ruime ervaring  in uiteenlopende functies en projecten in het onderwijs. Mijn kracht ligt in het begeleiden van groepsdynamische processen waarbij veiligheid voorop staat, zonder daarbij het individu uit het oog te verliezen.

Als transformationeel coach / counsellor ben ik invoelend, eerlijk, gevoelig, intuïtief, warm, doelgericht, maar ook confronterend. Als trainer heb ik me ontwikkeld tot een professional, met oog voor detail, inspirerend, enthousiasmerend, creatief, analytisch, invoelend en gedegen ondersteunend. In mijn begeleiding heb ik de afgelopen jaren nog meer geleerd om  te vertrouwen op en te werken met mijn intuïtie, gevoeligheid en kwetsbaarheid.

 

In de  sessies met individuen of groepen kan ik, afhankelijk van de behoefte, onder meer de volgende werkvormen inzetten:

Biografisch werk Counsellingsgericht tekenen, Coachingskaarten, , I Tjing coaching,  Kernkwaliteiten, Mindfulness, NLP, Regressiecounselling, RET, Systemisch werken , Transactionele analyse, Traumawerk, Voice Dialoque, Wandelcoaching. 

Door deze werkvormen worden via het onbewuste je diepere lagen geraakt, deze komen dan via  gedachten, gevoelens of  emoties naar buiten. Dit leidt tot inzicht en bewustwording waardoor de veranderingsprocessen in gang worden gezet. De nieuwe inzichten en mogelijkheden die dit opleveren maken dat je  je kwaliteiten en competenties op een authentieke en efficiëntere manier weet in te zetten. Dit doen we door te reflecteren op je gedachten, gevoelens en handelen

In mijn persoonlijke leven verdiep ik me naast mijn professionele werkzaamheden al 28 jaar in Astrologie, I Tjing, numerologie, creatieve therapie, meditatie en lichaamswerk. In mijn vrije tijd schilder ik en werk ik met keramiek en maak graag lange wandelingen in de natuur.

 

 

 

 

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets