“Geluk heb je door klaar te staan als een gunstige gelegenheid zich voordoet”   

Deepak Chopra.

Testimonials

 

ACC 1

Onderdeel: Niveau 1 ACC

Testimonial: Ik heb gisteren weer een leerzame praktijkdag gehad. Zoals elke praktijkdag tot nu toe.

Elles, ik vind de lesprogramma's zoals jij ze maakt erg interessant en afwisselend. De manier hoe je het hebt gedaan gisteren met de persoonlijkheidsstoornissen en acteren, was heel leuk en creatief. Knap hoe je de persoonlijkheden zo kon spelen. Zo beeldend kan ik mij de stof erg goed eigen maken. Een beetje spelenderwijs leren voor ons, met het raadaspect erin, maakte dat ik er met mijn aandacht bij was. De afwisseling met de meditatie en energizer vond ik ook erg prettig.

En alles wat je ons toestuurt krijgen wij op een presenteerblaadje ( ik heb wel anders meegemaakt) Ik vind je heel erg kundig. Hoe jij bepaalde dingen kan zeggen of bepaalde vragen kan stellen, daar leer ik ook heel veel van.

 

Lieve Elles,

Met hulp van jouw deskundige expertise en begeleiding in de vorm waardevolle praktijkdagen, een goede en praktische workshop, jouw mooie intentie om ons, lerende coaches/ counsellors, zo goed mogelijk op weg te helpen en jouw persoonlijke warme mens zijn hierin, is het mij gelukt om een goedkeuring te krijgen voor beide scripties! En ben ik dus geslaagd voor niveau 1.

 

 

 

 

ACC 2

Onderdeel: Niveau 1 ACC

Testimonial: Het was weer een zeer inspirerende dag gisteren.

Mijn uiteindelijke doel, het counsellen als ervaringsdeskundige counselor verslavingszorg, in eventueel een eigen praktijk, doorliep alle stadia van het  Dilts en Bateson model zonder hapering. Ik ben er nu stellig van overtuigd dat ik het kan en dat het mijn einddoel is op de route naar vrede en geluk.

Testimonial: Ik heb van de week de laatste sessie met mijn oefencliënt gehad en dat was niet alleen een fijne afsluiting, ze droeg ook nog een nieuwe cliënt aan! In de verklaring heeft zij mij mooie en eerlijke feedback gegeven. Dit wilde ik toch even met je delen, want door jouw aandacht en lessen heb ik de durf gekregen om de sessies met haar met een fijn en goed gevoel te kunnen volbrengen.  Dank daarvoor!

ACC 3

Onderdeel: Niveau 1 ACC

Testimonial: Ik wilde je even feedback geven over je trainerschap tot dusverre.

Allereerst enorm bedankt voor je steun vandaag n.a.v. mijn gedicht. Het betekent veel voor me dat je het 'prachtig' vond! Ik vind het erg prettig om zelf ook regelmatig feedback te ontvangen, omdat ik me actief bezig hou met persoonlijke ontwikkeling. Ik weet alleen niet of ik feedback moet geven op jou als persoon of als trainer. Laat ik het allebei maar doen.

Als trainer kom je op mij over als iemand die het allemaal onder controle heeft. De lessen zijn gestructureerd, maar er is bij jou altijd ruimte voor flexibiliteit. Je bent compleet duidelijk in de communicatie. Je bent verbaal erg sterk hoor. Het is absoluut niet saai om naar jou te kijken of te luisteren omdat er heel veel gebeurd als je aan het woord ben.Je maakt veel gebruik van je lichaamstaal en handgebaren. Verder ben je vocaal afwisselend qua intonatie, toonhoogte, tempo van spreken etc. De manier waarop je communiceert is voorbeeldig. 

Ik moet echt hard me best doen om een concreet punt van verbetering te bedenken! Kan me voorstellen dat je die ook heel graag wilt horen! Misschien zou je wat meer aandacht kunnen besteden om aan ieder individu feedback te geven. Ik weet dat het mij goed zal doen wanneer ik van een ervaren persoon als jij feedback zou krijgen. Verder ben ik compleet tevreden over de manier waarop je lesgeeft Elles!

Als persoon ben je eigenlijk gewoon een te gek, humoristisch wijf. Misschien bizar dat ik dat zo verwoord maar dat was het eerste wat in me opkwam! Je staat overal open voor en ik voel me lekker op me gemak in jouw aanwezigheid.

Niks anders dan lof voor jou Elles. Ga zo door zou ik zeggen. Je zal vast je eigen zelfreflectie op orde hebben en continu blijven werken aan je persoonlijke en professionele vooruitgang. Bedankt voor alles en tot de 10e en laatste Praktijkdag alweer!

 

ACC 4

Onderdeel: Niveau 1 ACC

Testimonial: Op de praktijkdag van vorige week kon ik niet de woorden vinden die zouden zeggen welke indruk je op mij had gemaakt. In mijn scriptieverslag schrijf ik erover:

 "De manier waarop ze omgaat met de situatie zie ik als een groot voorbeeld. Ze weet haar gevoelens de ruimte te geven en laat op deze manier zien hoe je jezelf kunt helen. Ze liet zien dat het oké is om  hulp te vragen en te praten over wat je meemaakt. De acties die zij had ondernomen in dit verhaal waren verbluffend moedig, krachtig en inspirerend. Voor jezelf en je belangen opkomen. Dat is wat ze heeft gedaan. Op een zo’n mooie krachtige en kwetsbare manier. Krachtig omdat ze haar kwetsbaarheid toonde met zoveel zelfrespect. Prachtig."

 

ACC 5

Onderdeel: Niveau 1 ACC

Testimonial:  Ik wilde je nog even laten weten dat ik het afgelopen zaterdag een hele goede en leerzame studiedag vond. Ik wil je daar dan ook nog even voor bedanken. Ik vond het ook fijn dat je niet dieper op mijn emotie bent ingegaan en dat ook aan me vroeg aan het einde van de bijeenkomst. Ik denk dat ik er zelf nog niet helemaal klaar voor was op dat moment in de groep. Ik weet namelijk dat jij wel voelde dat er meer aan de hand was dan dat er naar buiten kwam. ook daarvoor bedankt. Bedankt nogmaals voor alles dat je mij nu al hebt geleerd en voor de dingen die je me nog gaat leren.

 

ACC 6

Onderdeel: Niveau 1 ACC

Testimonial: Ik wil even kwijt, dat ik een ontzettend goede Trainingsdag heb gehad afgelopen zaterdag. Grotendeels te danken aan jouw als coach/leerkracht. Wat ik ook heel fijn vond was jouw reactie op mijn verslag. Dan komt er toch weer naar voren hoe onzeker ik over dingen kan zijn. Dit was voor mij een goede oppepper. Ik zie ook je kundigheid elke keer weer terug komen. In het vragen stellen en doorgaan op onderwerpen of gevoelens, maar ook de voorbeelden uit de praktijk zijn heel verhelderend voor mij. Bedankt en ik  kijk alweer uit naar de volgende trainingsdag. Bedankt.

 

Gastdocent

Onderdeel: Gastdocent ACC

Testimonial: Het was inderdaad erg fijn met je vanmiddag, Ik dank je voor het vertrouwen wat je in mij stelt! Daarbij moest ik nog even denken aan de I Tjing sessie die ik laatst bij jou heb meegemaakt; dat ik mensen als "helpers" om me heen moet verzamelen om mijn succes te laten groeien.

Jij bent zo'n helper, en daar ben ik je dankbaar voor! Mensen die in mij geloven kunnen mij verder op weg helpen om te groeien, en ik wordt er heel gelukkig van als ik deze mensen ontmoet. Zo zie je maar dat I Tjing ook doorwerkt, jouw workshop was waardevol!

Ik ben blij dat jij op mijn pad gekomen bent, Elles.

Innerlijke Groei

Onderdeel: Workshop “innerlijke groei”.

Testimonials: Ik ben op dit moment mijn praktijkscriptie aan het bijwerken en voel even de behoefte om jullie een berichtje te sturen. Het was een bijzondere middag. Door de I-Tjing hebben we allen iets heel persoonlijks met elkaar gedeeld. De veilige setting en de respectvolle manier van omgaan met wat we inbrachten heb ik als heel prettig ervaren. Ik wens jullie wijsheid en ook sterkte toe met alles wat er momenteel speelt. Misschien dat de antwoorden van gisteren daar een steentje aan bij zullen dragen. Dankjewel Elles voor je inspirerende workshop.

Wandelcoaching & I-Tjing 1

Onderdeel: Workshop wandelcoaching en I-Tjing

Testimonials: Ik heb echt genoten van je workshop. Ik kwam zoooo heerlijk relaxed en voldaan thuis.

Ik vond dat je het op een zeer ontspannen en vanzelfsprekende manier leidde. Je uitleg was duidelijk en je vroeg regelmatig of iemand nog vragen had. Je had het goed verzorgd en het ontbrak aan niets. De catering was heerlijk en het was luxe dat je man je assisteerde zodat jij je aandacht bij de groep kon houden. Ik ben heel blij met je uitgebreidere uitleg van de interpretatie van de teksten. Ik vond het delen van de ‘uitkomsten’ van de I Tjing erg leerzaam en bijzonder. Als coach heb ik daar veel uit kunnen halen. (het proces bij de ander laten en niet te veel willen onderzoeken met de cliënt)

Wandelcoaching & I-Tjing 2

Onderdeel: Workshop wandelcoaching en I-Tjing

Testimonial: Ik heb van je workshop genoten. Hoe je de twee verschillende kanten toe had gevoegd in je programma vond ik heel goed. Dat is ook iets waar ik mee bezig ben. Het reguliere gegeven vermengen met de natuur en het creatieve (spirituele) gegeven. Ik vond het fijn aanvoelen. Wat ik ook fijn vond was dat je ons de gelegenheid stelde om keuzes te hebben in hoe je het liefst de I-Tjing wilde doen. Ik vond het heel fijn om zelf te gooien en het uiteindelijk met z’n allen te bespreken. Het is voor mij gelopen zoals ik het fijn vond, in een ontspannen sfeer met mogelijkheden. Het paste mij.

Wandelcoaching & I-Tjing 3

Onderdeel: Workshop wandelcoaching en I-Tjing

Testimonial: Persoonlijk had ik nog wel een vraagje aan je.

Het I-Tjing gebeuren heeft bij mij zo ongeveer een storm veroorzaakt aan herkenning in het hexagram. Ik merk dat ik er behoefte aan heb om ze nog een keer tot mij door te laten dringen omdat hierin het antwoord gegeven werd waar ik letterlijk al jaren naar op zoek ben.

Ik heb dus nog wel even wat te doen!!! Heel erg bedankt voor deze inzichten en voor jouw persoonlijke toelichting over de tekst, je hebt een gedegen kennis van zaken en je kan het heel duidelijk en met respect verwoorden.

Wandelcoaching & I-Tjing 4

Onderdeel: Workshop wandelcoaching en I-Tjing

Testimonial: Zojuist heb ik mij via de mail me teruggetrokken uit de sollicitatieprocedure voor teammanager. En dat naar aanleiding van je workshop-dag. Die gaf me woorden aan mijn onderbuik gevoel dat ik deze baan eigenlijk niet wilde. Maar ja, je kent dat wel, je wil werken en je raakt zo van je padje af. Niet meer kritisch kunnen kijken naar hetgeen op je pad komt en maar mee gaan omdat ik dan tenminste maar een baan heb. De wandelcoaching gaf een eerste aanzet, ik concludeerde dat ik het niet moest doen. En dat gaf opluchting. Daarna was ik erg onder de indruk van de I Tjing, die vertelde precies wat de consultant al zei over het team wat leiding nodig had: een groep mensen die niet voor of achteruit wil, niet mee wil met het beleid van de organisatie. En dus ook niet mijn "leiding" zouden accepteren of volgen. Deze workshop-dag gaf me dus kracht iets af te breken wat ik anders niet zomaar had durven afbreken, namelijk de kans op een "goeie" baan. Dat is toch zomaar jouw verdienste, bedankt daarvoor!

Wandelcoaching & I-Tjing 5

Onderdeel: Workshop wandelcoaching en I-Tjing

Testimonial: De wandelmeditatie vond ik erg fijn om te doen; ik wandel heel veel alleen, dat noem ik bewustzijnswandelen, waarbij ik me erg focus op mijn lijf en alles wat zich voordoet. Ik heb veel in de Zweedse bossen gewandeld waar ik ook de natuur als metafoor gebruikte voor mijn persoonlijke processen; stromende of stilstaande rivieren; geknakte bomen waar toch weer nieuw leven uit kwam; bospaden waar geen eind aan leek te komen enz. Door jou wijze van werken heb ik daar weer een verrijking in ervaren om breder te kijken. Het groepje bomen staat me nog helder voor de geest…! Daarnaast vond ik het ook erg leuk en vernieuwend om op deze manier een ander te coachen, dit was redelijk nieuw voor mij, en zal ik zeker gaan gebruiken als ik trainingen in Zweden ga geven!

Het middagprogramma heeft me verrast; ik kende I Tjing helemaal niet, en ik vond het erg leuk! De ingebrachte vragen in jouw workshop hebben me verrijkende inzichten gebracht, en ik merk dat het blijft hangen. Het geeft richting en daardoor is het gemakkelijker om te focussen op welke kant ik op wil. Zeer verrijkend dus, en ik vind dat je het erg goed deed. Betrokken, warm en ruimte voor ieders inbreng; en je had oog voor iedereen, dat bewonder ik in je!

Gesprek met jou heeft me goed gedaan, meer zelfvertrouwen gegeven. Bedankt!

Coachtraject

Onderdeel: Coachtraject

Testimonial: Ik heb veel gehad aan de opbouw van het intake gesprek. Zelf heb ik daar nog niet zo heel veel ervaring mee. Het zelfde gaat op voor de introductie en afronding van de gesprekken. Elles gebruikt verschillende coachingstechnieken.

Ik heb hernieuwd kennis gemaakt met de I-Tjing en ben daar erg enthousiast over geworden. Ik heb een huiswerkopdracht gekregen waardoor ik me vooraf op het tweede gesprek kon voorbereiden. Hierdoor verdiepte ik mij verder in mijn coachingvraag. Tijdens de drie coachinguren heb ik geen verbeterpunten waargenomen.  Ik was onder de indruk van de veelzijdigheid. Ook vind ik het fijn om de gesprekken in een ruime lichte kamer te voeren en niet in een klein kamertje. Tijdens het nadenken bij een vraag kan je lekker naar buiten kijken.

Testimonial: Ik wilde je nog graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen, voor mij is de cirkel rond! In februari 2014 heb ik tegen je gezegd dat ik hoopte om op mijn 50e verjaardag te weten hoe nu verder met een baan of niet.

Welnu, afgelopen maandag ben ik 50 geworden en ook op die dag mijn contract getekend voor een nieuwe baan. Vanaf januari ga ik werken als managementsecretaresse (team van 6 managers) in het xxxxxxxxxx Ziekenhuis. Ik ben door iemand op deze advertentie geattendeerd en geheel op eigen kracht (tussen vele anderen) kon ik op gesprek en viel de keus op mij. Voor mijn gevoel is de cirkel nu rond:  het is een grote kans om meer uitdaging in mijn werk te krijgen, samen te werken met andere secretaresses (ipv solistische functie zoals nu) en drukker te krijgen (ik ga meer uren werken). Bovendien is het gezien mijn leeftijd een heel goed moment om te veranderen.  Dankzij jouw adviezen ben ik veel wijzer geworden en ik wilde je graag dit nieuws met je delen. Ik wens je nog veel succes en geluk en nogmaals hartelijke dank. 

Testimonial: Ik wil je nog even bedanken voor al je hulp en steun. Ik heb het enorm gewaardeerd. Hierdoor kunnen we het jaar positief afsluiten.

Famileopstelling

Onderdeel: Familieopstelling

Testimonial: Sorry dat ik zo laat reageer. Ik heb dit gedaan met een reden.

Na je bezoek heb ik zitten huilen in de auto. Van blijdschap :)Het was of alles nu op z’n plek viel en ik voelde me zoveel lichter...nu na 2 weken heb ik dat gevoel nog steeds. (vandaar dat ik nu pas reageer) Het feit dat ik nu een beetje mezelf leer begrijpen ook met m’n intuïtie geeft mij het vertrouwen wat ik nodig heb. Ik wil je bedanken dat je mij hiermee hebt geholpen op het juiste moment.

 

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets