"Je eigen weg herken je aan de overvloed van energie en inspiratie als hem bent ingeslagen"

Elles Keesom

 

 

Counselling

 

Als counsellor bied ik een laagdrempelige vorm van (emotionele) begeleiding. 

Het doel van deze begeleiding (counselling) is het helpen bij:

  • het oplossen of hanteren van grote of kleine problemen
  • het vinden van antwoorden op vragen
  • het benutten van ongebruikte mogelijkheden
  • het ontwikkelen van kennis en vaardigheden

Als counsellor onderzoek ik op zakelijk, sociaal, persoonlijk en spiritueel niveau, samen met de cliënt, welke persoonlijke thema’s er momenteel in zijn of haar leven spelen en maak deze inzichtelijk. In overleg werk ik ook met creatieve middelen en andere methoden. Door de holistische benadering op de thema’s en problemen wordt het mogelijk handvatten te geven, zodat je als cliënt begrijpt waardoor de thema’s zijn ontstaan. Counselling zal een situatie opleveren waarbij je als cliënt geholpen wordt de problemen, in het leven, effectiever aan te pakken en ongebruikte mogelijkheden en gemiste kansen vollediger te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld bij: verlies- en traumaverwerking, relatieproblemen, emotionele problemen met collega’s of met een schoolgaand kind, levens- en zingevingsvragen, angsten, eenzaamheid of depressie, vage lichamelijke of geestelijke klachten, etc.

Als je in counselling gaat dan begint de samenwerking altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als we beiden een “klik” ervaren volgt het intakegesprek. In dit intakegesprek wordt je vraag geformuleerd en kijken we samen welke vorm van begeleiding het beste op jou vraag van toepassing is. 

Mocht tijdens het traject blijken dat therapie een meer passende vorm van begeleiding is dan span ik mij in voor doorverwijzing.

Voor aanmelding (klik hier)

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets