"Je eigen weg herken je aan de overvloed van energie en inspiratie als hem bent ingeslagen"

Elles Keesom

 

Regressie Counselling

 

Een van de methoden waarmee ik werk is Regressie Counselling.

Regressie Counselling is een methode die het mogelijk maakt om in een zeer korte tijd op een diep emotioneel niveau inzicht te krijgen in waar je problemen vandaan komen. Het uitgangspunt in deze methode is dat elk probleem ergens ontstaan moet zijn. Door middel van herbeleving wordt dit beginpunt opgespoord. Door dit inzicht kan verwerking en heling ontstaan, niet alleen op gedragsniveau maar ook op mentaal-, emotioneel- en lichamelijk niveau. Regressie Counselling is afgeleid van de reïncarnatie/regressie therapie die al enkele decennia wordt beoefend door therapeuten over de hele wereld. Regressie betekent “terug gaan naar”, je gaat terug naar het ontstaan van het onderliggende probleem of de traumatische ervaring.

Regressie Counselling wordt gebruikt om: onderbewuste en onverwerkte trauma’s te herkennen, overtuigingen op te sporen en te veranderen, te werken via het lichaam (lichamelijke klachten), te werken met (traumatische) jeugd ervaringen, te leren omgaan met vorige levenservaringen, thema’s op te sporen die belemmerend werken, onverwerkte trauma’s te verwerken, een directe gedragsverandering te bewerkstelligen.

Als counsellor werk ik met een lichte trance en de energie die op dat moment aanwezig is. Trance is geen hypnose maar een gemoedstoestand van diepe rust waardoor je beter in staat bent contact te maken met het onderbewuste. Hiervoor gebruik ik de PEM doorvraag techniek.

De PEM Doorvraagtechniek

De PEM doorvraagtechniek is een methode die in de regressie counselling wordt gebruikt om een verbinding te maken tussen gedachten, emoties, lichaamsgevoel en de situatie waar het probleem ontstaan is zodat in korte tijd vast kan worden gesteld waar het beginpunt van het onderliggende probleem of trauma ligt.

Door dit snelle inzicht in waar en hoe een probleem ontstaan is en welke overtuigingen er toen gemaakt zijn en nu nog belemmerend kunnen werken kunnen via lichte trance vanuit het onderbewuste vroegere ervaringen naar voren worden gehaald.

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets