"Je eigen weg herken je aan de overvloed van energie en inspiratie als hem bent ingeslagen"

Elles Keesom

 

Transformationeel counsellor 

 

In mijn werk als counsellor heb ik mij gespecialiseerd in transformationeel counsellen. 

Een belangrijk onderdeel van mijn werk als transformationeel counsellor is bezig zijn met de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Ik ga uit van de zelfverantwoordelijkheid en het zelflerende vermogen van de mens. Hierbij zet ik mijn eigen betrokkenheid, expertise en ervaring in en zorg ik voor veiligheid in het gesprek. Als counsellor werk ik zowel op hoofd-, hart- als handenniveau. 

Dat wil zeggen dat er inzicht (hoofd) gegeven wordt in je situatie. Vervolgens wordt het verlangen en motivatie (hart) van jou aangesproken om verandering in gang te zetten. Dit gebeurd door middel van het voorbeeld van mij als counsellor hoe ander gedrag (handen) eruit ziet. Als counsellor vertel ik op een betrokken-soft-confronterende wijze mijn eigen innerlijke reacties van gedachten en gevoelens aan jou. Deze wijze van transparante communicatie kan als voorbeeld dienen zodat je op ervaringsgerichte wijze leert jezelf te helpen.

Als je voelt dat je oude gedrag niet meer werkt en je ervaart een grote behoefte om te veranderen maar je weet niet hoe, dan kan ik als transformationeel counsellor iets voor je betekenen. Ik ga ervan uit dat je als mens vele capaciteiten in je hebt. Capaciteiten die niet altijd zichtbaar aanwezig lijken, in oorsprong wel aanwezig waren maar die zich nog niet als zodanig konden manifesteren. In de counselling streef ik ernaar dat je als mens in aanraking komt met je potentieel om er zo er achter komen wat je nu echt wil, en dat aan te gaan. Het onderzoeken van zingeving en je passie en het lef te ontwikkelen daarvoor te gaan. 

Voor aanmelden (klik hier) 

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets