“Verschaf de noodzakelijke middelen, ontsteek het vuur maar laat de verdieping van het inzicht aan het individu over”

Tao van onderwijs

 

Workshop

 

“Werken aan je  innerlijke groei”

Tijdens niveau 1 van de ACC word je geacht een scriptie te schrijven. Een deel van deze scriptie is de scriptie “innerlijke groei” welke gaat over:

  • je eigen persoonlijke leerdoelen
  • je persoonlijke thema’s

Tijdens de praktijkdagen van de opleiding doen zich met betrekking tot het maken van deze scriptie bij de studenten veel vragen voor, deze gaan over:

  • Hoe schrijf ik een scriptie?
  • hoe wil de opleiding dat ik dat ga vormgeven?
  • en hoe weet ik nu dat het goed is wat ik doe?

Als ondersteuning voor de studenten in het schrijven van hun scriptie organiseer ik halverwege niveau 1 de workshop “Werken aan je  innerlijke groei”

In deze workshop geef ik duidelijke en gerichte instructie over wat de opleiding verwacht van de “praktijkscriptie” en de “scriptie innerlijke groei”. Hoe begin je, hoe pak je persoonlijke  thema’s eruit, hoe maak je deze thema’s SMART, wat kan je wel en wat hoeft je niet op te schrijven.

Voor het schrijven van je scriptie hoef je geen volleerd schrijver te zijn. Het hoeft geen poëzie te zijn, het gaat om het proces, het onderweg zijn, en het in beweging brengen van je eigen innerlijk groei. Daar gaan we deze workshop mee aan de gang, met als doel dat je aan het eind van de dag weet waar je aan werkt tijdens het schrijven van je scriptie innerlijke groei. Je krijgt een handleiding thuis gestuurd zodat je je thuis kunt voorbereiden en het optimale uit de workshop kunt halen.

De leerdoelen waar we deze workshop mee aan de gang gaan zijn:

  • Het beschrijven van je persoonlijke thema’s
  • Werken met de SMART methode.
  • Hoe werk je aan je denken, voelen, je lichaam, je intuïtie en hoe beschrijf je dit?
  • Hoe maak je een ontwikkelplan voor je lichaam, je emoties en je denken.

Aan het einde van de workshop ga je met voldoende inspiratie en ideeën naar huis. Op deze dag zal ik je ook kennis laten maken met de I I-Tjing. Je kunt dan je persoonlijke vraag stellen met betrekking tot je innerlijke groei. De antwoorden zijn van ongekende diepte en waarde. Het antwoord dat je krijgt kan je gebruiken voor je innerlijke groei scriptie.

De dag is van 10.00 tot 16.00 uur en kost € 75,00 inclusief koffie/thee en lunch.

Na deelname aan deze dag krijg je een workshopverklaring van 6 uur. Je kunt deze gebruiken voor je scriptie maar ook als compensatie als je niet aan het juiste aantal uren van de praktijkdagen komt.

Voor aanmelden (klik hier)

 

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets