“Verschaf de noodzakelijke middelen, ontsteek het vuur maar laat de verdieping van het inzicht aan het individu over”

Tao van onderwijs

Supervisie ABvC

 

Supervisie voor Counsellors die aangesloten zijn bij het ABvC  (Klik hier)

Deze supervisie is voor beginnende en ervaren counsellors.

Het is het onder begeleiding leren door reflectie op je eigen werkervaringen. Hierbij gaat het erom dat je als supervisant al reflecterend op je werk kan samenbrengen wat je wilde, wat jou zicht op de situatie was, wat jij deed en wat je eraan beleefde. Tevens is het van belang dat je inzicht krijgt hoe je als persoon in deze concrete werksituaties in het vervolg te werk kan gaan. Binnen de supervisie zal ik methodisch ingaan op de leervragen, leer behoeften en/of eventuele dilemma’s die je hebt ten aanzien van je werk als counsellor, waarbij gereflecteerd wordt op jouw eigen werkstijl. Jij als klant bepaald hoever we hier in gaan. Het accent ligt op leren, je innerlijke beleving, je dieperliggende motieven en overtuigingen die de interactie tussen jou en je cliënt sturen. Hierbij staat de integratie tussen denken, voelen en handelen voorop.

Mijn intentie is om je te begeleiden vanuit een gelijkwaardige, luisterende, onderzoekende, betrokken, vriendelijke en reflecterende houding.

Werkwijze:

Voor het gesprek formuleer je jouw leervraag en beschrijf je een casus vanuit de praktijk. Na het 1e gesprek schrijf je een reflectieverslag met een nieuwe leervraag of een verdiepende vraag gerelateerd aan je 1e leervraag. Enkele dagen voor het gesprek stuur je het reflectieverslag ter inzage naar mij toe. Dit verslag en je nieuwe leervraag wordt het uitgangspunt voor het 2e gesprek. Na de 2e sessie krijg je van mij een deelnamebewijs supervisie ABvC uitgereikt.

Heb je vragen of wil je je aanmelden ga dan naar pagina "Info en aanmelden" (klik hier)

De duur van een supervisiebijeenkomst is 1 uur.

Er is ook supervisie mogelijk via Skype.

 

“Alle adviezen die je ooit aan een ander gaf waren voor jezelf bestemd”

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets